Handboek voor Twintigsters van nu

Onderzoek en uitwerken van een product

De afgelopen jaren is het aantal depressies onder twintigers enorm toegenomen. Ik heb onderzocht waar dit vandaan komt en wat ik voor twintigers zou kunnen betekenen. Uiteindelijk heb ik een boekje ontwikkeld voor tijdens en na het afstuderen.

Bekijk meer

Betere Lessen

Ontwikkelen en uitwerken van concept

Het uitvoeren van een uitgebreid onderzoek om tot een sterke positionering te komen van een platform waarop docenten lesmateriaal met elkaar kunnen delen. Het is hierbij belangrijk dat ze hun eigen manier van lesgeven ontdekken.

Bekijk meer

Zooomeee herpositionering

Onderzoek voor herpositionering van platform

Zooomeee was een platform gericht op persoonlijke ontwikkeling en human resources. Wij hebben een onderzoek uitgevoerd naar de positionering van Zooomeee en hoe dit beter kan aansluiten bij de behoeftes van de doelgroep.

Bekijk meer

Don’t Look Down

Ontwerpen en bouwen van een interactieve installatie

De interactieve installatie 'Don't Look Down' is de ultieme beleving van Virtual Reality. De grenzen tussen de echte wereld en de virtuele wereld vervagen door de prikkeling van meerdere zintuigen tegelijk.

Bekijk meer

Waterverbruik evenement

Organisatie van een evenement

Het waterverbruik evenement is gericht op bewustmaking en eventuele gedragsverandering. Mensen zijn zich niet bewust van hun waterverbruik, en al helemaal niet van de waterverbruik tijdens de productie van voeding. Met dit evenement worden mensen erop gewezen dat ook zij een verschil uit kunnen maken.

Bekijk meer